The client

Ο Λάμπρος Βακιάρος γεννήθηκε το 1991 στις ΗΠΑ, με καταγωγή από το νησί της Σάμου όπου και μεγάλωσε και που απέκτησε τις πρώτες του μαγειρικές επιρροές. Σπούδασε μαγειρική στην ελβετική σχολή Alpine Center. Μετά την πρακτική του στο «Μykonos Grace», μετακόμισε στην Ισπανία. Εκεί δούλεψε σε διάφορα εστιατόρια μεταξύ των οποίων, στο παγκοσμίως φημισμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο «Restaurante Martin Berasatequi», στο San Sebastian. Ακολούθησαν το «The Rich-Carlton, Abama» στην Τενερίφη, αλλά και το διάσημο ιαπωνικό εστιατόριο «Kabuki Wellington».

Το 2017 συμμετείχε στο τηλεοπτικό διαγωνισμό MasterChef όπου και κέρδισε το πρώτο βραβείο. Αυτή τη περίοδο και για 3η συνεχόμενη χρονιά, μοιράζεται τη γνώση του, στην πρωινή εκπομπή του Star Chanel ‘Στη φωλιά των Κου Κου’. Παράλληλα δραστηριοποιείται με την επιχείρηση που ίδρυσε το 2015, τα μείγματα μπαχαρικών Flavorits.

NEW STUDIO

Η νέα του εκπληκτική κουζίνα

Ο Λάμπρος είναι ένας παθιασμένος chef, πλέν όμως είναι ένας πετυχημένος παθιασμένος chef με τον δικό του studio.

Εμέις φτιάξαμε ένα μικρό promo video.