Δημιουργια Περιεχομενου Αθηνα |  social media content

CRYSTALCONSTRUCTIONCONTENT


THEIR INSTAGRAM
Content Creation ή Δημιουργία περιεχομένου για επιχειρήσεις και επαγγελματίες Επαγγελματικά πορτραιτα

Ευφροσύνη Κρυστάλλη

Founder and CEO of CRYSTAL Construction Engineering |Civil Engineer BSc

SOCIAL MEDIA

Δεν στεκόμαστε μόνο στην Δημιουργία Περιεχομένου. Εντός των υπηρεσιών μας είναι και συμβουλευτική. Η τροφοδοσία των φωτογραφιών και των βίντεο είναι ισχυρή αλλά η σημασία που πρέπει να δοθεί στην διαχείριση τους είναι ακόμα πιο σημαντική.

Έτσι παρέχουμε προτάσεις για την βέλτιστη χρήση του περιεχομένου, καθώς γνωρίζουμε εκ πείρας πόσο χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία είναι να επιλέξετε την σωστή φωτογραφία ή το βίντεο και να γράψετε το σωστό Caption. Εκείνο που θα κρατήσει τους πελάτες σας στην οθόνη περισσότερη ώρα.

 

Δείτε τον λογαριασμό τους ξανά: Instagram

Θέλετε να δείτε μερικές δωρεάν συμβουλές σχετικά με τις φωτογραφίες σας;

Μπείτε εδώ:  TIPS

Τα ποιοτικά βίντεο είναι

ακριβά!!

Ναι, αλλά όχι με τη Teramok. Σαν επαγγελματίες της εικόνας αλλά έχουμε καταφέρει να πετύχουμε εντυπωσιακές μειώσεις στις τιμές των εταιρικών βίντεο. Εξοπλισμός για cinema films αλλά κυριώς γνώεις και εμπειρία. Το περιεχόμενο σε μορφή βίντεο είναι ένας απο τους καλύτερους τρόπους να επικοινωνήσετε αυτό που θέλετε σαν Brand.

Εμείς στην Teramok δημιουργούμε το σενάριο και το στύλ που χρειάζεται ο εκάστοτε πελάτης μας. Έτσι συμβαίνει και με την Crystal Construction, όπου ύστερα απο συννενοήση δημιουργούμε περιεχόμενο σε μορφή  βίντεο. Ο στόχος όμως είναι κάθε φορά, κάθε μήνας δημιουργίας να είναι καλύτερος απο τον προηγούμενο. Για αυτό εργαζόμαστε σκληρά με εκατοντάδες ώρες επεξεργασίας και δημιουργία βίντεο.

 

Περισσότερα παραδείγματα βίντεο δείτε στο portfolio μας.