Οι υπηρεσίες μας


Το content creation ή αλλιώς η δημιουργία περιεχομένου, είναι μια στρατηγική προσέγγισης μάρκετινγκ που εστιάζει στην δημιουργία και την διανομή ποιοτικού, στοχευμένου και σταθερής ροής περιεχομένου (content) με στόχο την προσέλκυση και διατήρηση ενός καθορισμένου κοινού (target audience/followers). Στόχος είναι η επιτυχής μετατροπή αυτού του κοινού σε ενεργούς πελάτες που αποφέρουν κέρδος σε μια επιχείρηση, αγοράζοντας τα προιόντα ή τις υπηρεσίες της. Έτσι ακριβώς καλούμεστε εμείς, να δώσουμε εικόνα και ψυχή στην επιχείρηση σας, βοηθώντας σας να πείτε τη δική σας ιστορία στους πελάτες σας.

Πως όμως δημιουργούμε τα βίντεο και τις φωτογραφίες για του πελάτες μας; Έχουμε στην διαθεσιμότητα μας ιδιόκτητο άριστο εξοπλισμό, όπως Red Cinema Cameras και Cine Lens αλλά και δεκάδες Pro Line mirrorless κάμερες, φυσικά drones, underwater cases και η λίστα δεν σταματά. Ο εξοπλισμός μας είναι το εργαλείο να εφαρμόσουμε τις ιδεές και τις προτάσεις μας.

Διαφημιστική Εταιρία Αθήνα
Διαφημιστική Εταιρία Αθήνα

Η διαχείριση των Social Media δεν ήταν ποτέ πιο απλή για εσάς. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε το περιεχόμενο για εσάς αλλά δεν σταματάμε εκεί. Αυτές οι εικόνες και τα βίντεο πρέπει να βγουν δημόσια και να χτίσουν την παρουσία σας στα social media. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα.  Η οργάνωση, η ανάλυση, ο προγραμματισμός αλλά και η διαδραστικότητα στο instagram σας μπορεί να αλλάξει ριζικά την γνώμη των χρηστών για εσάς. Απο το “άλλη μια σελίδα” γίνεστε παράδειγμα προς μίμηση απο τους ανταγωνιστές σας. #fact!

 

 

Ενώ ταυτόχρονα εσείς σκέφτεστε το επόμενο βήμα για την επιχείρηση σας. Η διαχείριση και δημιουργία των post δεν αποτελεί πρόβλημα για εσάς.

Τι συμβαίνει καθημερινά;

— Πηγή Google Analytics |  Buffer 2019

610M

Καθημερινά Stories

1.1B

Ενεργοί χρήστες στο Instagram / μήνα

2.51B

Ενεργοί χρήστες στο Facebook / μήνα

73%

Το 73% πιστεύει πως η χρήση των Social Media είναι αρκετά εώς πολύ αποδοτική

Φωτογραφία

To προφίλ σας είναι η πρώτη εντύπωση. Οι φωτογραφίες σας πρέπει να έχουν μια χαρακτηριστική ομοιόμορφη αισθητική που ταιριάζει με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να επικοινωνούν το σωστό μήνυμα προς τους πελάτες σας. Εσείς τι εικόνα βγάζετε προς τα έξω;

Δημιουργικά Concept

Σκεφτόμαστε και δημιουργούμε για εσάς φωτογραφικά και κινηματογριαφικά concept που ταιριάζουν απόλυτα με το brand και τους στόχους σας, και που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας.

Βίντεο

Το βίντεο είναι ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να τραβήξετε τη προσοχή του κοινού σας. Τα Instagram stories πλέον αποτελούν ενα απο τα σημαντικότερα εργαλεία μιας επιχείρησης και σας βοηθούν να πείτε την ιστορία σας .

Διαχείριση Social Media

Έχουμε την εμπειρία και τη τεχνογνωσία να διαχειριζόμαστε τα social media σας και να επικοινωνούμε με το κοινό σας με τρόπο που θα σας αποφέρει μεγαλύτερη κίνηση και καλύτερα αποτέλεσματα. #ContentCreationRocks

Άλλωστε εσείς πρέπει να έχετε χρόνο και συγκέντρωση για την πρόοδο της επιχείρησης σας.

Δημιουργία website

Καμία επιχείρηση δεν θεωρείται ολοκληρωμένη εάν δεν έχει το δικό της επαγγελματικο website. Ακόμα και εάν δεν χρειάζεστε κάποιο eshop, το website σας παίζει σημαντικό ρόλο στην ψηφιακή σας εικόνα αφού μέσω αυτού οι πελάτες σας μπορούν να μάθουν περισσότερα για εσάς,να επικοινωνήσουν μαζί σας αλλά και να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Αξιοπιστία

Οι σχέσεις μας βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Με αμεσότητα και αξιοπιστία προσπαθούμε καθημερινά να καταλάβουμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των πελατών μας, με σεβασμό στο χρόνο και το πορτοφόλι τους. Η επιτυχία σας είναι η επιβράβευση μας.

Τηρούμε τα deadlines που θέτουμε, όμως πολλές φορές είμαστε πολύ πιο γρήγοροι.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες της επιχείρησης σας, είναι δεδομένο οτι το content creation έχει μπει για τα καλά στη καθημερινότητα όλων των επιτυχημένων επιχειρήσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πως θα πάτε ένα βήμα πιο πέρα.

Το περιεχομένου που δημιουργούμε εμείς vs stock περιεχόμενο απο το internet.


Στο ένα είστε ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, στο άλλο είστε ένας από τους δεκάδες χιλιάδες.